Over ons

Creëer jouw droomtuin

Bij Excellent Outdoor zijn we gepassioneerd over het creëren van buitengewone buitenruimtes. Onze webshop biedt een uitgebreid assortiment aan buitenkeukens van exclusieve materialen, met zorgvuldig vakmanschap gemaakt.

We zijn voortdurend bezig met het uitbreiden van ons assortiment en het ontdekken van nieuwe trends en ontwerpen, zodat we jou altijd de nieuwste en meest stijlvolle buitenkeukens kunnen aanbieden. 

Ons team staat altijd klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze en eventuele vragen te beantwoorden. We willen dat je volledig tevreden bent met je aankoop en een geweldige ervaring hebt bij Excellent Outdoor.

Geniet zonder stress

Bij Outdoor Excellent begrijpen we dat gemak en onderhoudsvriendelijkheid belangrijk zijn bij het kiezen van een buitenkeuken. Daarom bieden we een selectie van onderhoudsvrije buitenkeukens aan, zodat je kunt genieten van het buitenkoken zonder je zorgen te hoeven maken over ingewikkeld onderhoud en reiniging.

Onze onderhoudsvrije buitenkeukens zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen de elementen en eenvoudig schoon te maken zijn. Of het nu gaat om roestvrij staal, aluminium of andere duurzame materialen, onze buitenkeukens zijn ontworpen om lang mee te gaan en hun prachtige uitstraling te behouden, zelfs bij intensief gebruik.