Levertijd & verzendkosten

Levertijden zijn per leverancier verschillend. De levertijden staan per product vermeld, je mag uitgaan dat deze levertijden nagestreefd worden.
Wij doen natuurlijk ons uiterste best om binnen de gewenste levertijd te leveren, echter kunnen we dit niet garanderen. Wij zijn namelijk afhankelijk van een externe transporteur. In de praktijk wordt 95% van de bestellingen op de aangegeven leverdatum geleverd. Onze transporteurs rijden enkel op werkdagen. dat is van Maandag tot en met Vrijdag.

Wat zijn de transportkosten in Nederland?
Elke leverancier heeft zijn eigen transportkosten, dit komt omdat wij enkel leveren vanuit het magazijn van de leverancier. De transportkosten worden in de winkelwagen berekend. Sommige producten worden franco geleverd.

Wat is de levertijd in Nederland?
De levertijden zijn per product verschillend. Om die reden staan de levertijden weer gegeven per product. Wij hebben 24- uurs levering, 3-5 werkdagen en 5-10 werkdagen leveringen. Dit is afhankelijk per product en leverancier. Kom je er toch niet uit? Neem dan even contact op met onze klantenservice.

Wanneer en hoe laat komt de chauffeur?
Wij werken met verschillende leveranciers en transporteurs, per product is dit verschillend. Over het algemeen krijg je een berichtje in de vorm van sms, e-mail of telefonische contact voor jou levering.

Hoe wordt de bestelling geleverd?
Alle bestellingen worden afgeleverd tot aan de voordeur. Bij flats of appartementencomplexen is de levering tot aan het gebouw. De chauffeur plaatst de pallet op een door hem te bepalen plaats. Dit is tot waar hij met de pompwagen kan komen. De bestelling wordt dus niet naar boven of binnen bezorgd. Voor zware goederen kan je hulp gevraagd worden, de chauffeur is alleen.