Retourbeleid

Laatst bijgewerkt op 25-07-2023

Wij streven ernaar om onze klanten tevreden te stellen met hun aankopen bij Excellent Outdoor. Mocht je om welke reden dan ook niet tevreden zijn met je bestelling, bieden we een retourbeleid aan dat je in staat stelt om producten terug te sturen en indien nodig te ruilen.

Retourvoorwaarden:

 1. Retourzendingen zijn alleen geldig binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling.
 2. De producten moeten ongebruikt zijn en in hun originele staat verkeren, inclusief alle originele verpakkingen en labels.
 3. Producten die zijn beschadigd, gebruikt of onvolledig worden niet geaccepteerd voor retournering.

Retourproces:

 1. Neem voordat je een product retourneert contact op met onze klantenservice. Zij zullen je voorzien van verdere instructies en een retourlabel indien nodig.
 2. Verpak het product zorgvuldig om schade tijdens het transport te voorkomen.
 3. Stuur het product terug naar het opgegeven adres, vergezeld van een retourformulier met je naam, ordernummer en reden van retour.

Terugbetalingen en Ruilen:

 1. Na ontvangst en inspectie van het geretourneerde product, zullen we de terugbetaling verwerken op dezelfde wijze als de oorspronkelijke betaling.
 2. Als je het product wilt ruilen, neem dan contact op met onze klantenservice om de beschikbaarheid van het gewenste product te controleren.

Verzendkosten:

 1. De verzendkosten voor de retourzending zijn voor rekening van de klant, tenzij het product defect of beschadigd is bij ontvangst.
 2. Eventuele verzendkosten voor een ruil worden ook door de klant gedragen.

Uitzonderingen:

 1. Op maat gemaakte of gepersonaliseerde producten kunnen niet worden geretourneerd, tenzij er sprake is van fabricagefouten.
 2. Voor bederfelijke producten of hygiëneproducten is retournering niet mogelijk.

Dit retourbeleid is van toepassing op alle aankopen gedaan op de webshop van Excellent Outdoor. Neem voor vragen of opmerkingen over retourzendingen gerust contact op met onze klantenservice. Wij staan klaar om je te helpen bij een soepele retourervaring.