Algemene voorwaarden

Laatst bijgewerkt op 25-07-2023

KvK-nummer: 90862058

1. Toepasselijkheid

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen en aankopen die worden gedaan op de webshop van Excellent Outdoor. Door een bestelling te plaatsen, stem je in met deze voorwaarden.

2. Bestellingen

2.1. Door het plaatsen van een bestelling ga je een overeenkomst aan met Excellent Outdoor.
2.2. Excellent Outdoor behoudt zich het recht voor om bestellingen te weigeren of te annuleren om welke reden dan ook, zonder aansprakelijkheid jegens de klant.

3. Prijzen en Betaling

3.1. Alle prijzen op de website zijn vermeld in Euro (€) en zijn inclusief BTW, tenzij anders aangegeven.
3.2. Betaling dient te geschieden via de beschikbare betaalmethoden op de webshop van Excellent Outdoor.
3.3. Excellent Outdoor behoudt zich het recht voor om prijzen op elk moment te wijzigen, maar deze wijzigingen hebben geen invloed op bestellingen die reeds zijn geplaatst.

4. Levering 

4.1. Excellent Outdoor streeft naar een zo snel mogelijke levering van bestelde producten. Leveringstermijnen zijn echter slechts een indicatie en kunnen variëren afhankelijk van de beschikbaarheid en locatie van de klant.
4.2. Het risico van verlies of beschadiging van producten gaat over op de klant op het moment van levering.

5. Retourneren en Ruilen 

5.1. Klanten hebben het recht om producten binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren, op voorwaarde dat de producten ongebruikt en in originele staat zijn.
5.2. Voor het retourneren van producten dient de klant eerst contact op te nemen met de klantenservice van Excellent Outdoor.
5.3. Ruilen van producten is mogelijk binnen 30 dagen na ontvangst, op voorwaarde dat de producten ongebruikt en in originele staat zijn.

6. Garantie 

6.1. Excellent Outdoor biedt een garantieperiode van 2 jaar op alle producten, tenzij anders vermeld.
6.2. De garantie dekt fabricagefouten en defecten, maar geen normale slijtage of schade door onjuist gebruik.
6.3. Voor garantieclaims dient de klant contact op te nemen met de klantenservice van Excellent Outdoor.

7. Privacy 

7.1. Alle persoonlijke gegevens die worden verstrekt aan Excellent Outdoor worden vertrouwelijk behandeld en gebruikt in overeenstemming met ons privacybeleid.

8. Geschillen 

8.1. Op deze algemene voorwaarden is Nederlands recht van toepassing.
8.2. In geval van geschillen tussen Excellent Outdoor en de klant, zullen beide partijen streven naar een minnelijke oplossing.

9. Wijzigingen 

9.1. Excellent Outdoor behoudt zich het recht voor om deze algemene voorwaarden op elk moment te wijzigen. De meest recente versie van de algemene voorwaarden is te vinden op de webshop.